Drank en eten

Cafe Die Twee

Woubrugge

Foto gezichtKomt u nou voor een mooi getapt biertje, of voor een heerlijke kop koffie of cappuccino, Die Twee heeft de locatie waar dat allebei prima samen gaat!

Wanneer u een feest wilt vieren bij ons, verzorgen wij in overleg met u de catering/drankjes. Dit kan varieren van een eenvoudige snack tot een uitgebreid buffet dat voldoet aan al uw wensen. Wanneer er een belangrijk sportevenement is op TV, kunt u op het grote televisiescherm alles volgen aan de bar óf in een heerlijke fauteuil met uw drankje in de hand. Het is allemaal mogelijk. Voor feesten kunt u gebruikmaken van het All-Inclusive arrangement.

Het is bij tevens bij ons mogelijk buiten in onze gezellige uitbouw óf op het zonnige terras lekker te genieten van hetgeen wij u voorschotelen. En wordt het wat fris; de terrasverwarming in de uitbouw kan eventueel aan!
Ook leuk: heeft u zin om samen met vriend(innen) een "high tea"/high wine te komen doen; ook dat is mogelijk.. Kijk ook nog even bij "feesten"; voor de combinatie van catering en vermaak!